معاوضه مغازه

مالک هستید و قصد تهاتر و یا معاوضه مغازه را دارید؟ نیاز به سرمایه گذاری برای ساخت ملک دارید؟ درخواست خود را از طریق این فرم ثبت نمایید. معمولا کمتر از 24 ساعت پاسخ خواهیم داد.

معاوضه مغازه

معاوضه مغازه از مواردی است که مشتاقان بسیاری دارد. البته معاملات در بخش معاوضه همیشه موفق نیست. برای معاملاتی که به این شکل هستند باید مواردی را مورد توجه قرار داد. در این بخش به مواردی مرتبط به انواع معاوضه ملک اشاره و انها را تحلیل می‌کنیم.

معاوضه مغازه

قبل از اقدام به معاوضه باید به این مسئله توجه کرد که دلیل مالک برا ی معاوضه مغازه چیست؟ در مجموع اهداف از معاملاتی به این شکل به چند دلیل کلی انجام می‌شود.

  • مالک تمایل به معاوضه ملک دارد به دلیل اینکه امکان فروش مغازه وجود ندارد.
  • ارزش تجاری مغازه پایین است و امکان ایجاد شغلی با درآمد مناسب در مغازه وجود ندارد.
  • ارزش تجاری مغازه پایین است و مشتری برای خرید وجود ندارد.
  • مغازه بسیار گرانقیمت است و به دلیل قیمت بالا توانایی خرید برای بسیاری از افراد مقدور نیست.
  • قیمت ملک کمتر از انتظار مالک است و با معاوضه امکان دریافت قیمتی بالاتر از فروش وجود دارد.

با توجه به موارد بالا کاملا مشخص است که معاوضه ملک دواقع راهکاری برای فروش ملک با سودی بیشتر است. در برخی موارد هم که امکان فروش وجود ندارد نیز معاوضه امکان فروش را فراهم می‌کند.

معاوضه مغازه

معاوضه یا تهاتر مغازه

افرادی که در زمینه املاک فعالیت دارند. معمولا با واژه تهاتر اشنایی دارند. تهاتر به زبان ساده معاوضه‌ای پایاپای است. که البته به بار حقوقی این کلمه کمتر توجه می‌شود و در بخش املاک به هر نوع معاوضه‌ای تهاتر گفته می‌شود.

در موارد حتی امکان معاوضه املاک با مصالح ساختمانی وجود دارد. در مواردی دیگر حتی خدمات با ملک معاوضه می‌گردد. همه اینئموارد در بخش ملک و مسکن به تهاتر تعبیر می‌شود

معاوضه مغازه

تهاتر مغازه با ملک

همانطور که قبلا گفته شد معاوضه مغازه باید دارای شرایطی مناسب برای دو طرف باشد. در صورتی که این اتفاق حاصل نشود معمولا معامله شکل نخواهد گرفت. تمایل افراد در بخش تهاتر املاک تجاری بیشتر به موارد زیر گرایش دارد.

  • معاوضه مغازه با آپارتمان
  • معاوضه ملک با مغازه در تهران
  • تهاتر ملک با مغازه
  • تهاتر آپارتمان با مغازه

تمایل افراد برای معاوضه یا تهاتر ملک معمولا به سمتی است که امکان نقد کردن املاک وجود داشته باشد. به عنوان مثال برای تهاتر مغازه تمایل به دریافت اپارتمان است که امکان فروش ان ساده‌تر است. به همین دلیل است که باید توجه به نوع معامله داشت.

در معاملات تهاتری در صورتی که منافع هر دو سوی معامله در نظر گرفته شود، معاملات قابل انجام خواهد بود. در صورت نبودن منافع دو طرفه معمولا این معاملات ناتمام خواهد ماند.

 
مقالات مرتبط: